Edelstenen & Spirituele Artikelen

 

Rohani Edelstenen & Mineralen

De oprichters van Rohani Edelstenen & Mineralen, waren al heel lang geïnteresseerd in edelstenen en mineralen, en ook spiritualiteit. Toen ze voor het eerst samen naar een edelstenen & mineralen beurs gingen sloeg de passie bij beide toe. Ze zijn samen een webshop begonnen. Het is hun missie om aan zoveel mogelijk mensen deze passie door te geven.

Nadat je edelstenen in handen hebt gekregen, zul je .......................

♥ De energie ervaren van de edelstenen

♥ Je passie steeds meer gaan uitbreiden

♥ Weer een mooie edelsteen voor je collectie of je werk hebben


Heksterretje

Als Heksterretje, Esther dochter van oma toverheks (zoals mijn dochters haar noemden), maak ik creaties geïnspireerd door fantasie, magie en de natuur. 

Op zoek naar iets leuks en origineel?  Neem dan een kijkje op mijn facebookpagina. Voor mooie sieraden, raam-wandhangers, beschermheksjes en nog meer kun je bij Heksterretje terecht.


Wildlings

 

‘Wildlings’ staat voor stoer, uitdagend, eigenzinnig maar ook voor zorgzaamheid en liefde voor de natuur.
Mijn naam is Sindy en één van mijn passies is het maken van sieraden, talismannen en hartverwarmende geschenkjes, de zgn. Sweetlings. Ik werk graag met natuurlijke materialen zoals veren, leer, hout en steen, welke ik combineer met glas en metaal.
Voel je welkom op mijn facebookpagina waar ik mijn creaties deel. Bij interesse kun je mij een bericht sturen via de Messenger- of Whatsappbutton op mijn pagina. Voor een overzicht van de artikelen is er momenteel een catalogus via e-mail te ontvangen. Een eigen webshop staat nog op mijn verlanglijstje. Indien gewenst maak ik ook artikelen op bestelling.


Elve Geluk


Ruim assortiment! Leuke Hebbedingetjes op het gebied van Heks & Heiden, Fantasy, Spiritualiteit, Kleding en nog veel meer.


LaLuna Edelstenen        

Wij verkopen verschillende edelstenen en mineralen.

Al het moois uit moederaarde. Persoonlijk uitgezocht door ons voor jullie. Leuk om als cadeau te krijgen en om te geven. Fijn om bij je te dragen of als prachtig stuk decoratie in je huiskamer, kantoor of slaapkamer neer te zetten. Elke steen of mineraal met zijn eigen prachtige energieën.


Charly’s Orgonites, stone carvings and more    

Verkoop van zelfgemaakte Orgonites en verkoop van edelsteen carvings


Violet flame Studio       

Kaarsen houders (celtische symbolen) houten producten die gegraveerd zijn.


Averley’s dream             

Verkoop van Edelstenen


SB Designs Creations

Eigen ontwerp producten; art, geillustreerde tassen en portemonnees, muurdeco, sieraden, spirituele producten en meer.

Maak jouw eigen website met JouwWeb