Fantasy

 

Artemis Fantasy


Sew your fantasy into reality


Naaiwinkel en Atelier
Wij maken graag jouw droom kostuum! Maar verkopen ook alles zodat je deze zelf kan maken.


Pine Alde Fantasy Craft

Handgemaakte Huisbeschermers en Drakenhoeders van klei en hout.

Amuletten en Talismannen en nog veel meer.

Maandelijks twee bijzondere workshops.


Corvus Sticks & Wands

Corvus Sticks & Wands maakt zoals de naam al doet vermoeden, wands en walking sticks/staffs. Gemaakt van gevonden boomtakken en/of boomwortels. Alles bij ons wordt met de hand gemaakt. Zonder draaibank. 

Ooit begonnen als walking sticks makers, zijn wij ook de wands erbij gaan doen. Wat uiteindelijk een schot in de roos was. Veel heksen, maar ook Potterheads, LARPers, cosplayers en fantasy lovers uit de hele wereld vinden de weg naar ons. 


Magic Within

Fantasy sculpturen, Sjamanistische sculpturen/krachtvoorwerpen, altaars


SB Designs Creatons

Ik ben Susanne, illustrator en ontwerper en werkend onder de naam SB Designs Creatons. Ik creëer producten die je verbinden met Fantasy. Natuur en Magie. Allemaal van eigen ontwerp en/of met eigen illustratie. Mijn collectie bestaat uit artprints, kaarten, spirituele producten (pendelkleden, affirmatiekaarten etc.) geilustreerde tassen, portemonnees, journals, sieraden en meer.


Mushrooms and Moths

 

Mushrooms and Moths maakt sinds 2022 Magische, Mystieke en Speelse sierraden en kunst van onder andere polymeerklei. Deze handgemaakte items zijn "one-of-a-kind" en voegen toe aan een magische look & leven. Ben je op zoek naar iets unieks, handgemaakts en bijzonder fantastisch? Of misschien wel dat ene cadeau wat de ontvanger nooit vergeet? Schroom niet om even te neuzen bij onze kraam of op onze webshop


Ann's dragons & Other Creations

 

Heyhoi Ik ben Anne-Marie Verschoor en ik creëer organites, resin art. Deze creëer ik nu zo'n 3 jaar en ik begonnen met de draken en hun energie. Maar niet alleen draken, ook engelen, spirit animals en andere mythische wezens zijn in mijn collectie gekomen. Laatste half jaar heeft vooral de Kitsune mijn aandacht getrokken maar draken blijven mij fascineren. In de resin verwerk ik edelstenen en metalen.
Kom gerust een kijkje nemen op de beurs of op de website en je weet het: waar je oog direct op valt en je hart een sprongetje maakt, is de orgonite die jou de juiste ondersteuning en/of ontwikkeling voor het moment geeft.


Liefs Anne-Marie Ann's dragons & Other Creations

 


Magical Enchantment

 

Ik ben Jose en ik ben enkele jaren geleden begonnen met het maken van (elfen, engelen) vleugels. Ik heb ook bijpassende corsetten en leggings. Hiermee sta ik op festivals zoals Elfia. 

Heb je zelf geen zin of tijd, of ben je niet zo creatief maar wil je wel graag een karakter uitbeelden op een festival, dan heb ik misschien de spullen daarvoor. Op mijn site staan de voorbeelden van wat ik heb gemaakt.

Ook maak ik leuke spulletjes voor in huis zoals, beeldjes, lampjes, zeep, kaarsen ed.

Op festival neem ik mijn niet zelfgemaakte items zoals kronen, heksenhoedjes mee. Op mijn website kun je vinden op welke festivals ik de komende periode sta. 

Heb je speciale wensen dan kun je altijd met mij overleggen en maak ik graag iets op maat voor jou. 


Elve Geluk


Ruim assortiment! Leuke Hebbedingetjes op het gebied van Heks & Heiden, Fantasy, Spiritualiteit, Kleiding en nog veel meer.


In The Cards

Tabletop games, Trading Cards, Logo’s en potret-tekenaar.


OOAK dolls by Mariska

Fantasy dolls van polymeerklei. Alles handgemaakt en uit eigen fantasie.


Maak jouw eigen website met JouwWeb