Het ZEN plein

 

Karin Ovinge, Energetisch Therapeut

Wat is er mooier dan healing te geven via je handen, contact te maken met de spiriuele wereld. Fijn om dat 1 op 1 te doen, in mijn eigen praktijk. Maar ook heel goed te doen op afstand. Wil je weten hoe dat precies gaat, kijk dan eens op mijn website. Daar kun je ook een afspraak maken. 


Hanneke's Magical Healing Touch

 

Doordat ik zelf tot een aantal jaar geleden helemaal niet lekker in mijn vel zat, ben ik op zoek gegaan hoe ik dat kon veranderen. Dat is mij gelukt en doordat ik inmiddels allerlei inzichten heb gekregen waar dat door kwam en hoe ik dit kon veranderen, ben ik dus uit dat diepe dal gekomen. Omdat ik weet hoe naar dat is, ondersteun ik graag anderen die hier mee te kampen hebben. Ik hou mij bezig met bewustzijn (mijn inziens de meest belangrijke sleutel in je leven) en energiewerk en gebruik daarbij allerlei tools die ik in de loop der jaren heb mogen leren en ontvangen van oa Access Consciousness, Nine Star Ki, Human Design en diverse andere trainingen en workshops. 


Egyptisch Waarzeggen

 

Natuurlijk mag Karin Konijn met Egyptisch Waarzeggen niet ontbreken op een Magische Fantasy Braderie. Ze beantwoordt vragen over liefde, relatie, werk, blokkades, familie, eenzaamheid, trauma, doel in het leven en alle andere situaties waar je in je eentje niet uitkomt.

Karin is als enige in Nederland gespecialiseerd in het Egyptisch Waarzeggen.

Behalve heel veel inzichten, krijg je tijdens een consult praktische adviezen om je situatie te verbeteren.

 


Gekleurd Hart

 

Mijn naam is Carla Ouwehand. Mijn praktijk heet Gekleurd Hart

Ik vind het fijn als ieder zijn eigen unieke kleur mag /kan leven.  Ik geef readingen, trek orakel kaartjes en geef ontspannende sessie Acces bars.  


Herbreeuwse Numerologie

Nieuwsgierig naar wat jij op Aarde komt doen?

Ik ben Andrea en woon in Katwijk aan Zee.

Hebreeuwse numerologie is het systeem wat ik gebruik om de Codes in jouw geboortenaam te ontcijferen.  Daarin staat namelijk jouw Zielsplan.

Tijdens een mini reading leg ik uit hoe het systeem jouw Codes onthult en licht ik een tipje van de sluier over jouw Zielsplan op.

Ben je geraakt, boek dan een volledige reading, live of online via zoom.


Soul Signature

Ik geef tekensessies, intuïtief tekenen vertelt veel over wat er bij je speelt, bewust en onbewust. chakra tekenen, energetische kleurenlaagjes of je krachtdier/symbool. Producten: unieke energetische kaarten met een boodschap en kado kaartjes of kruidenbuiltjes.


Medium Cynthia van Thoor       

readings & contact met overledenen


Margreet van Hecke Energetische Massages    

Stoelmassage


Sjannet en Esther

Multiwave oscillator gebruiken


Individueel IN Balans   

Access Bars en massage kaarten


Meintje Runen & Oghams          

Ik geef concults  doormiddel van leggingen met de Runen of Boom Oghams.

En heb een paar Runen en Ogham sets voor de verkoop.


Remembrace   

Ik geef chakra healings, numerologische consulten en dierenreading/healing m.b.v. digitale foto.


Heidy Wavemaker

Readings


Adinda Bentz van den Berg

Tarot en Astrologie

Maak jouw eigen website met JouwWeb