Sieraden

 

EveArt

Prachtige beany's en (bijpassende) oorbellen. Met veel liefde en creativiteit handgemaakt!

 


Mushrooms and Moths

Mushrooms and Moths maakt sinds 2022 Magische, Mystieke en Speelse sierraden en kunst van onder andere polymeerklei. Deze handgemaakte items zijn "one-of-a-kind" en voegen toe aan een magische look & leven. Ben je op zoek naar iets unieks, handgemaakts en bijzonder fantastisch? Of misschien wel dat ene cadeau wat de ontvanger nooit vergeet? Schroom niet om even te neuzen bij onze kraam of op onze webshop


Heksterretje

Als Heksterretje, Esther dochter van oma toverheks (zoals mijn dochters haar noemden), maak ik creaties geïnspireerd door fantasie, magie en de natuur. 

Op zoek naar iets leuks en origineel?  Neem dan een kijkje op mijn facebookpagina. Voor mooie sieraden, raam-wandhangers, beschermheksjes en nog meer kun je bij Heksterretje terecht.


Wildlings

 

‘Wildlings’ staat voor stoer, uitdagend, eigenzinnig maar ook voor zorgzaamheid en liefde voor de natuur.
Mijn naam is Sindy en één van mijn passies is het maken van sieraden, talismannen en hartverwarmende geschenkjes, de zgn. Sweetlings. Ik werk graag met natuurlijke materialen zoals veren, leer, hout en steen, welke ik combineer met glas en metaal.
Voel je welkom op mijn facebookpagina waar ik mijn creaties deel. Bij interesse kun je mij een bericht sturen via de Messenger- of Whatsappbutton op mijn pagina. Voor een overzicht van de artikelen is er momenteel een catalogus via e-mail te ontvangen. Een eigen webshop staat nog op mijn verlanglijstje. Indien gewenst maak ik ook artikelen op bestelling.


CozyCauldron

Resin sieraden en decoratie verkopen


Tirade Creations             

Dreads DreadWraps en Hairwraps feathers invlechten/inzetten


Vuorelta Design              

Wij verkopen handgemaakte earcuffs, headpieces en sieraden.


Hornz & Tiaraz 

Fantasy hoofdtooien en accessoires


Magic Dreads 

Het maken en zetten van dreads en vlechten. Daarbij maak ik haarsieraden die eveneens krachtvoorwerpen zijn.


Paarse kraal 

Ik maak sieraden van edelstenen in kunsthars