Vakmanschap

 

Artemis Fantasy

Sew your fantasy into reality 

Naaiwinkel en Atelier
Wij maken graag jouw droom kostuum! Maar verkopen ook alles zodat je deze zelf kan maken.


Hallow Moon Art

Prachtige kunst van Nelleke Schoemaker


EveArt

Prachtige beany's en (bijpassende) oorbellen. Met veel liefde en creativiteit handgemaakt!

 


Healingwand

 

Hallo Allemaal!

Wij zijn Joann & Mischa van Healingwand! Wij zijn makers van Healing wands. En misschien vraag je je af: "Wat is een Healingwand?". De Tool die wij een healingwand noemen heeft ontzettend veel benamingen. De ene noemt het een krachtstok, een staf of lekker makkelijk toverstok! Dit product is voor ons gevoel op de achtergrond beland in de moderne hekserij en wij willen daar graag verandering in brengen! Het is natuurlijk Dé Tool voor de heks! Wij gebruiken voornamelijk edelstenen & mineralen in onze Healingwands en gebruiken ontzettend veel houtsoorten die elk een andere betekenis hebben! Deze worden gebruikt voor ceremonies, rituelen, reinigen, en zo veel meer! Wij zouden het enorm waarderen als je een kijkje neemt op onze website!Ook zijn wij op de meest Heksenmarkten en evenementen te vinden!

Naast de Healingwand verkopen wij ook andere artikelen, die kun je ook vinden op de website!


Heksterretje

Als Heksterretje, Esther dochter van oma toverheks (zoals mijn dochters haar noemden), maak ik creaties geïnspireerd door fantasie, magie en de natuur. 

Op zoek naar iets leuks en origineel?  Neem dan een kijkje op mijn facebookpagina. Voor mooie sieraden, raam-wandhangers, beschermheksjes en nog meer kun je bij Heksterretje terecht.


Corvus Sticks & Wands

Corvus Sticks & Wands maakt zoals de naam al doet vermoeden, wands en walking sticks/staffs. Gemaakt van gevonden boomtakken en/of boomwortels. Alles bij ons wordt met de hand gemaakt. Zonder draaibank. 

Ooit begonnen als walking sticks makers, zijn wij ook de wands erbij gaan doen. Wat uiteindelijk een schot in de roos was. Veel heksen, maar ook Potterheads, LARPers, cosplayers en fantasy lovers uit de hele wereld vinden de weg naar ons. 


SB Designs Creatons

Ik ben Susanne, illustrator en ontwerper en werkend onder de naam SB Designs Creatons. Ik creëer producten die je verbinden met Fantasy. Natuur en Magie. Allemaal van eigen ontwerp en/of met eigen illustratie. Mijn collectie bestaat uit artprints, kaarten, spirituele producten (pendelkleden, affirmatiekaarten etc.) geilustreerde tassen, portemonnees, journals, sieraden en meer.


CozyArt

Ik maak sieraden en decoratie van resin, daarin verwerk ik kleuren en natuurlijke materialen zoals edelsteentjes, zand, bloemen, hout.

Hars is een taai, kleverig, plantaardig product dat voornamelijk gewonnen wordt uit naaldbomen. Er zijn ook verschillende kunststoffen die harsen worden genoemd. Voorbeelden van zulke kunstharsen zijn bakeliet, polyurethaanhars en epoxyhars. En is helemaal hard na een verwerkingstijd van 5 tot 7 dagen.


Trommeltassen en Zo

 

Ik maak trommeltassen voor elke gewenste maat, sjamanentrommels, djembes etc. Ook eigen ontwerp is mogelijk.


Schipper-Doorzichtig

 

Maken/demonstreren en verkopen van glazen objecten (glas in lood en tiffany)


Rebeccamiek

Ik ben Rebecca en ik kom oorspronkelijk uit België maar woon inmiddels met mijn verloofde in Rhenen. 

Ik ben al jaren bezig met en geïnteresseerd in hekserij en noem mezelf vaak ludiek, knutselheks. 

Ik ben lang op zoek geweest naar het juiste medium, om mijn spiritualiteit in te uiten. Zo ben ik terecht gekomen bij keramiek. 

Klei is ontzettend aardend en bijna meditatief, vooral als ik achter de draaischijf zit ben ik alleen maar met mijn werk bezig. 

Ik hoop met Rebeccamiek, deze spiritualiteit te kunnen doorgeven aan anderen. Zodat ze hun spullen, die ik mocht maken, bewust kunnen gebruiken. 

Je kan mij vinden op facebook en Instagram onder de naam Rebeccamiek. En op mijn website. Klik daarvoor op de foto.


Demi Amuca Art

Eigen illustraties met verschillende onderwerpen via verschillende media als ingelijst origineel werk, ingelijste artprints, losse artprints, stickers en postkaarten bijvoorbeeld. Mijn werk draait veel om natuur en dieren zowel levend als dood afgebeeld als schedels vaak met bloemen en of edelstenen omringd.


NJoyZ

Diverse gemaakte beeldjes, wierrookplankjes, houders voor edelstenen, borduurwerkjes en nog meer zelf gemaakte en ge-upcycelde producten.


Leather leaves

Handgemaakte elfendorpen en producten van leer


Tessa Molenaar              

Ik verkoop door mij handgemaakte lederen en vegan tassen, dreadlocks, dromenvangers, kussens, sieraden met botjes, haaraccessoires, kaarsen, hoedenriemen, kaarten, sierkrukjes, accessoires, baretten (baretten zijn als enige niet zelf gemaakt)


Angelstones dottingart

Dottingart, en engel elf sieraden


Deanne's Dromenvangers         

Magische Fantasy 3D dromenvangers


Trommeltassenenzo    

Trommeltassen en trommels


Violet flame Studio

Kaarsen houders (celtische symbolen) houten producten die gegraveerd zijn. 


Miss Fennepen

Ik verkoop zelfgemaakte muisjes van wolvilt met heksen hoed en pompoen, sieraden en andere bijpassende spulletjes in het thema van magie en fantasy. (Er is nog geen webshop of facebookpagina beschikbaar)

Maak jouw eigen website met JouwWeb