Deelnemers Braderie 28 september 2024

Voor Heksen, Magiërs & ander Gespuis

 

 

Made by Kracht 

Op de braderie sta ik met op het sjamanisme geïnspireerde art & healing work. Op veel verschillende manieren te gebruiken krachtvoorwerpen. Energiebronnentjes om neer te zetten of op te hangen. 

Elk krachtvoorwerp is gemaakt met de intentie om kracht en steun te bieden op het moment dat het nodig is. 

Ook geef ik kruidenreadings afgestemd op jouw energie. Ieder kruid heeft zijn eigen kracht en werking en ik leg uit waarom ik de kruiden gekozen en heb en wat dat voor jou betekend. 

Avalon      

Magische Fantasy 3D dromenvangers

Blessed Be

Tijdens mijn jarenlange onderzoek naar Graancirkels ben ik op het pad gekomen van de Godin. Dit heeft me geïnspireerd om hier wat mee te gaan doen wat resulteerde in de webshop en het staan op beurzen.
Ik verkoop 'hekserige' dingen, spirituele artikelen en verder voornamelijk artikelen die te maken hebben met de godin in al haar vormen.

 

Corvus Sticks & Wands

Corvus Sticks & Wands maakt zoals de naam al doet vermoeden, wands en walking sticks/staffs. Gemaakt van gevonden boomtakken en/of boomwortels. Alles bij ons wordt met de hand gemaakt. Zonder draaibank. 

Ooit begonnen als walking sticks makers, zijn wij ook de wands erbij gaan doen. Wat uiteindelijk een schot in de roos was. Veel heksen, maar ook Potterheads, LARPers, cosplayers en fantasy lovers uit de hele wereld vinden de weg naar ons. 

Magical Element

 

Magical Element is de online winkel die meebeweegt met de seizoenen. Mijn webshop staat vol met dingen die ik zelf ontworpen en gemaakt heb. Alle producten hebben een paganistisch, heksen, Wicca en/of fantasy karakter. Originele hebbedingetjes, dingsigheidjes en cadeautjes voor jezelf of een feestje.

Ez - Wish it? Witch it!

Div. Magische Heksenspullen, Tweedehands boeken en (tarot)kaartensets, rekje kleding en omslagdoeken en divinatie (tarot en runenlezingen)

Egyptisch Waarzeggen

Voor vragen over liefde, relatie, werk, blokkades, familie, eenzaamheid, trauma, doel in het leven en alle andere situaties waar je in je eentje niet uitkomt. Ik ben als enige in Nederland gespecialiseerd in het Egyptisch Waarzeggen

 

Veenheks          

Klassiek (Siberisch) sjamanisme; sjamanistische consulten, orakels/readingen, sjamanistische healing, verkoop eigen productie amuletten, krachtvoorwerpen.

Mieke van der Mars

Maak kennis met de Kompasheksjes, en de avonturen die zij beleven. Deel 1 en 2 van een serie kinderprentenboeken. En de making of van deze boeken. 

Je kunt de boeken op de braderie, ook laten signeren door de schrijfster/ illustrator Mieke Mars. 

ES Leathercraft

 

Ik ben Daphne en ik ben in 2014 begonnen met mijn bedrijf Edelweiss Saddlery (ES), hierin werk ik als zadelpasser en zadelmaker. Door dit werk ben ik in aanraking gekomen met leer en alle leuke en mooie dingen die je ermee kan maken. Alles wat hier te koop wordt aangeboden is dan ook door mij gemaakt, volledige met de hand. Er worden geen machines gebruikt. 

La Bella Estrella

Sabine's passie voor astrologie, natuur, het universum en edelstenen heeft "La Bella Estrella" tot leven gebracht.  La Bella Estrella probeert de  bewustwording van onze persoonlijke kern en de verbinding met alles om ons heen te bevorderen. Hier vind je astrologische verdieping en edelstenen die mensen helpen een dieper begrip te ontwikkelen en in contact te komen met zichzelf en het universum. 

La Bella Estrella  betekend De mooiste ster en die zit in iedereen. 

Sigil-Crafts

Ik geef workshops sigil maken, en daarbij verkoop ik zelf gemaakte lederen runnen decks

Maria Louisa Rose

I’m a true Maximalist.

Any little corner in a house, any naked piece of skin, anything blank could be decorated.
Add personality.
Add some history.
Make it fun.
Make it interesting.
Elegant golden ornaments, a curtain of flowers, but also that forgotten floral teacup.
Antique, new, thrifted.
Handcrafted or once made in a factory.
Come take a look at what I have to offer.

De innerlijke bron

Mijn naam is Marcel Maarhuis van de Innerlijkebron.

Ik maak op gevoel piramides, schedels, uilen, draken en kegels van epoxy met koper en edelstenen erin.

Eigenlijk ontdekte ik dat met huizen reinigen steeds meer locaties aantrof die met aardstralen en elektrosmog te maken hadden.

Daarop ingesprongen en daardoor koperen voorwerpen gaan maken om de straling te elimineren, later op het idee gekomen om ze in te gieten.

Mijn kracht en intentie als magnetiseur, reiki master en heks zit dus nu in mijn epoxywerk.

Joke van Lieshout en Marja Frederiks

Bij ons vind je op de verkooptafel krachtige, frequentie verhogende, helende en met liefde gemaakte Helende Kracht Takken, grote Ankhen van koper, kleine Ankhen van messing en Sjamanen drums.

Het ingefluisterde spirituele boek 'Floor heeft het door', dat vele handvatten geeft om echt jezelf te kunnen zijn en het leven makkelijker te maken. Een kinderboek geschreven door Joke van Lieshout, dat ook volwassenen met veel interesse lezen.

Het lijkt ons super leuk je te ontmoeten op de Magische Fantasy Braderie!

 

Heksterretje

Als Heksterretje, Esther dochter van oma toverheks (zoals mijn dochters haar noemden), maak ik creaties geïnspireerd door fantasie, magie en de natuur. 

Op zoek naar iets leuks en origineel?  Neem dan een kijkje op mijn facebookpagina. Voor mooie sieraden, raam-wandhangers, beschermheksjes en nog meer kun je bij Heksterretje terecht.

Wetende handen

NJoyZ Creatives

Creativiteit....altijd al gehad. Creativiteit moet eruit bij mij....Spullen up-cyclen voor een 2e leven of compleet nieuwe dingen creëren.

Tessa Molenaar              

Ik verkoop door mij handgemaakte lederen en vegan tassen, dreadlocks, dromenvangers, kussens, sieraden met botjes, haaraccessoires, kaarsen, hoedenriemen, kaarten, sierkrukjes, accessoires, baretten (baretten zijn als enige niet zelf gemaakt)

Cozy Cauldron

Mijn passie is het maken van decoratie en sieraden van voornamelijk resin, Maar ik gebruik ook andere materialen zoals hout en klei. In het maken van mijn spullen gebruik ik de fantasy en alles is uniek.

In veel van mijn creaties verwerk ik natuurlijke producten zoals edelstenen, bloemen, hout, enz.

Ik leef met heel veel passie en trots voor mijn kleine bedrijfje en streef ernaar om mensen blij te maken met mijn unieke handgemaakte creaties.

Wilmar Taal

Wilmar Taal is cultuurhistoricus met een specialisatie in volksverhalen, geschiedvervalsing, magie, surrealisme en eigenlijk alles wat wordt beschouwd als een randgebied van onze westerse cultuur. In 2004 afgestudeerd op een studie naar de Necronomicon van H.P. Lovecraft, duurde het nog tien jaar voordat hij zijn eerste boek over het Ronde Huis bij Nunspeet publiceerde: Wie Nunspeet zegt, zegt Van Vloten, welke in 2021 opnieuw op de markt is gebracht onder de titel Van Dorpsroddel tot Complottheorie. Verhalen van het Ronde Huis. Wilmar is echter bekender geworden door zijn studie naar de Haagse magiër J.H.W. Eldermans, van wie het nalatenschap in het Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle (UK) wordt tentoongesteld. Dit resulteerde in The Silent Listener. The Life and Works of J.H.W. Eldermans, welke ook via Llewellyn Publications in Amerika, Canada en Mexico is gepubliceerd. Daarnaast heeft zijn The Gnome Manuscript, The Gnome Grimoire en The Gnome Compendium in Engelstalige gebieden opzien gebaard en verkopen deze boeken behoorlijk goed. Op Nederlands taalgebied heeft hij in december het boek Tempeliers in Amerika. Een greencard voor de Heilige Graal gepubliceerd. Op dit moment werkt hij aan een boek over het UFO-onderzoek in de Lage Landen en een overzichtswerk van seksuele magie in het nalatenschap van J.H.W. Eldermans en Bob Richel.

Miss Fennepen

Ik verkoop zelfgemaakte muisjes van wolvilt met heksen hoed en pompoen, sieraden en andere bijpassende spulletjes in het thema van magie en fantasy. (Er is nog geen webshop of facebookpagina beschikbaar)

LaLuna Edelstenen        

Wij verkopen verschillende edelstenen en mineralen.

Al het moois uit moederaarde. Persoonlijk uitgezocht door ons voor jullie. Leuk om als cadeau te krijgen en om te geven. Fijn om bij je te dragen of als prachtig stuk decoratie in je huiskamer, kantoor of slaapkamer neer te zetten. Elke steen of mineraal met zijn eigen prachtige energieën.

Mushrooms and Moths

 

Mushrooms and Moths maakt sinds 2022 Magische, Mystieke en Speelse sierraden en kunst van onder andere polymeerklei. Deze handgemaakte items zijn "one-of-a-kind" en voegen toe aan een magische look & leven. Ben je op zoek naar iets unieks, handgemaakts en bijzonder fantastisch? Of misschien wel dat ene cadeau wat de ontvanger nooit vergeet? Schroom niet om even te neuzen bij onze kraam of op onze webshop

OOAK dolls by Mariska

Fantasy dolls van polymeerklei. Alles handgemaakt en uit eigen fantasie.

Rosa

Brocante en exclusieve kleding in natuurlijke stoffen. Groot aanbod in accessoires oa. hoeden, tassen, sieraden. Kortom alles om een outfit compleet te maken.

Roosmarie Couture

Corset riemen en kettingen met geborduurde hangers die ik zelf ontwerp en maak.

Schipper en Van Zwol

Glas in lood en tiffany objecten, zoals draken en Keltische dieren van Hans en kunst met een spirituele inslag: maankalenders, boekenleggers, ansichtkaarten en een eigen orakelkaartenset van Nynke

Wildlings

‘Wildlings’ staat voor stoer, uitdagend, eigenzinnig maar ook voor zorgzaamheid en liefde voor de natuur.
Mijn naam is Sindy en één van mijn passies is het maken van sieraden, talismannen en hartverwarmende geschenkjes, de zgn. Sweetlings. Ik werk graag met natuurlijke materialen zoals veren, leer, hout en steen, welke ik combineer met glas en metaal.
Voel je welkom op mijn facebookpagina waar ik mijn creaties deel. Bij interesse kun je mij een bericht sturen via de Messenger- of Whatsappbutton op mijn pagina. Voor een overzicht van de artikelen is er momenteel een catalogus via e-mail te ontvangen. Een eigen webshop staat nog op mijn verlanglijstje. Indien gewenst maak ik ook artikelen op bestelling.

Hornz & Tiaraz 

Fantasy hoofdtooien en accessoires

Paarse kraal 

Ik maak sieraden van edelstenen in kunsthars 

Mary Feywood

De kunst van Mary Feywood wordt geïnspireerd door het bos en folklore. Je kunt bij ons terecht voor een groot aanbod aan prints en huisdecoratie zoals posters, (altaar)kaarten, boekenleggers, kussens en meer. Alles wordt gemaakt met eco-friendly materialen.

Individueel IN Balans   

Access Bars en massage kaarten

Heidy Wavemaker

Welkom in mijn kraam vol magische beelden. Ik maak Zee zusters. Deze krachtige vrouwen zijn gemaakt met pure zee kracht. Unieke altaar beeldjes die een krachtige boodschap hebben voor wie met een van haar een lijntje heeft. Natuurlijk neem ik ook mijn Freya altaarbeeldjes mee. 

Wil je liever een ervaring? Je kunt bij mij ook een reading krijgen met de Freya kaarten, runen of het kruiden orakel. 

Als je iets wil weten over werken met de elementen, de godin Freya of het volgen van magische workshops, kom dan gerust langs. Ik start binnenkort weer met een nieuwe workshop vol magie, elementen en het vinden van je eigen godinnen power.

De Magie van Tarot en Astrologie

 - Een Magische Tarot Reading geeft diep inzicht in jouw situatie in het hier en nu. Het geeft inspiratie en helpt je verder waar je vast zit. Ook kun je een vraag stellen, en de kaarten geven jou het antwoord.
- Voor een Horoscoop Duiding heb je je geboorte-tijd nodig. In dit speciale Magische Beurs Consult kijk ik naar alle facetten van jouw persoonlijkheid, je levenslessen en zielsmissie, en jouw prognose voor 2024. 

 

Art by Tamaar

Mijn inspiratie haal ik uit sprookjes, folklore, mythen en legendes. Ik lees graag en kijk graag naar fantasyseries. Ook in mijn kunstwerken zijn de natuur en dieren een inspiratiebron. Ik schrijf ook graag mijn verbeelding op en creëer verhalen die bij mijn illustraties horen.

Charly's Stone Carvings

Mijn naam is Charlotte en ik ben de eigenaar van Charly's Stone Carvings and more.

Ik werk met de energie van de edelsteen carvings om te kijken hoe deze jou kunnen helpen. Dit doe ik in combinatie met mijn medium gave en als Karuna Reiki master. Verder maak ik ook orgonite. Deze maak ik altijd met de liefdevolle energie om tot rust te komen. 

Kom gerust langs voor een gezellig gesprek, om van alles te voelen wat er op mijn tafel staat en wie weet mag er een item met jou mee naar huis. 

Namasté 

Chiquita

 

Waterlezen

Uitgeverij Zilverspoor

Ook de boeken van uitgeverij Zilverspoor zijn te verkrijgen op de Magische braderie. Cocky van Dijk neemt haar Drakenzieler-trilogie en Drakenijs-tweeluik mee, en natuurlijk haar nieuwe serie: Het doodschap, De schaduwkrijger. Anaïd Haen en Django Mathijsen hebben hun Decadentie-trilogie bij zich, hun verhalenbundels en natuurlijk de kinderboeken Avonturium en Spannorama.

Cocky maakt ook prachtige sieraden met zilverdraad en halfedelstenen. Zeker het bekijken waard.

Spooky Stuff 

Handgemaakte homedecoratie met een duister randje

Asucrea Little turtle

Koffiedik lezen en kleinschalig verkoop self made products

Alex Kuipers Comics

Illustrator en Striptekenaar. Ik teken graag dieren en andere duistere dingen in mijn grafische graphic novel stijl. Ik heb een liefde voor klassieke monsters en maak super vette odes aan de classics. Deze vindt je terug op allerlei merchandise.

Kiki's Creative Cabinet

Art, stickers, buttons, Taxidermy, skulls and bones (human and animals), Oddities, antiques. Nature products, Gemstones, shells, soap, candles, Jewelry, Photo's, prints, Sfx makeup, prosthetics, Costume props, Fashion items

Kimmey's Creations

Ik verkoop zelf gehaakte omslagdoeken, topjes, knuffeltjes en nog meer 

Its Twisted

Dreads verkopen en installeren

Circle of Moon

Het meeste van mijn werk is gemaakt met natuurlijke materialen zoals hout, schelp en natuurlijke Mica pigmenten en het heeft altijd een betekenis of een bedoeling en vaak heeft het een spirituele betekenis. Mijn spirituele platen heten Quantum Reality Jewels en vertellen elk een eigen verhaal met daarbij een begeleidende tekst. Bekend is ook mijn Arcanum disc. Deze dient een ander doel, namelijk het verminderen van straling en het opladen van drank en voeding. Hij is gemaakt van o.a. massief shungiet, koper, messing, aluminium, 24-karaats goud en nog enkele geheime ingrediënten.

Maar het allerbelangrijkste ingrediënt is Pure Liefde. Het is eigenlijk zo simpel, ik heb een aantal speerpunten: Source connection (I love that one), healing ability (die is ook zo super), purify (zo belangrijk), natures principles (de leidraad van het leven) en dan de rol vanhet ego (dat is een uitdaging).
Deze speerpunten uiten zich in Pure Liefde en dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Lalafemme

Ik verkoop handgemaakte kragen hoedjes woondecoratie vachten van 100% wol en/of luxe vezels en stoffen. 

Soirshop

Ik verkoop tegels met opdruk en soja (geur) kaarsen en keramiek (mokken, borden etc etc)

Your vintage style 

Tijdloze handgemaakte sieraden/Art-Deco style, haaraccessoires 

De Gouden Driehoek/Warlock

Wij zijn Arjan en Karin en bieden een uitgebreide selectie van met zorg en liefde uitgezochte edelstenen en mineralen aan. Elk stuk heeft zijn eigen unieke uiterlijk en eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning, iets moois voor in je interieur of een verzamelaar bent, bij ons vind je een scala aan prachtige stenen. Daarnaast bieden we onder de naam WARLOCK ook handgemaakte unieke kracht sieraden aan, geïnspireerd op o.a. Noorse mythologie, paganisme en hekserij. 

ReadMore Publishing House 

Verkopen van YA en fantasy boeken 

 

Magie met de haaknaald   

Mutsenfrutsels en SteekjelosCrafts bundelen net als de vorige editie hun krachten en nemen tal van magische wezens mee. Tijdens het jaar van de draak mogen de draken natuurlijk niet ontbreken. Maar wij nemen ook fantasy en sf amigurumi mee. Daarnaast hebben we leuke cadeautjes, zoals sleutelhangers, boekenleggers en nog veel meer. Ben je zelf niet zo handig met haken of heb je een verzoekje wat je graag bij ons op de kraam zou willen zien? Neem dan even contact met ons op.

Ravens Inn

Handgemaakte runenstenen, spell bottle kits, art en andere items gerelateerd aan Scandinavische magie. 

Roozijn Spiritueel Atelier

Ik maak allerlei items en sieraden met bezieling. Van Kaarsen tot huissieraden, haarstokjes en sleutelhangers en wat ik nog meer bedenk om te maken. Ik ben een samensteller en doe alles met intentie. De Agua de Florida's die ik maak hebben al menig persoon mogen helpen een stapje verder te komen. Ik deel mijn magie.

Moonreaders Uitgeverij

Je vindt de boeken van Moonreaders ook op dit evenement. Niet alleen Alexandra Schot komt met haar boek ‘De Erfenis van het Kwaad’, maar ook Andy Leibbrand met zijn Spicy,  nog uit te komen spionage-Fantasy roman ‘Het lied van de Maanzusters’ komt signeren.

𝐖𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧!

Maak kans op een verrassende goodiebag vol lekkere, leuke en leesbare items! Deel simpelweg de Countdownactie afbeelding op jouw eigen sociale media en tag ons met de hashtag #CountdownactieMoonreaders. Hoe vaker je de afbeelding deelt, hoe groter jouw kans om te winnen! Je vindt de afbeelding op onze website www.moonreaders.com en op onze sociale media.

Wacht niet te lang, want deze actie eindigt op 25 september 2024. Mis deze kans niet en deel nu!

𝐕𝐨𝐨𝐫𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐨𝐩

Wil je zeker weten dat je  jouw Favoriete boek van Moonreaders niet misloopt? Plaats alvast je order op de website en kies bij de verzendmogelijkheden voor ‘afhalen’ op de Magische Fantasy Braderie.

Dojin Ceramics

Ik neem aarde op in mijn handen. Samen met water en liefde vorm ik het met mijn handen tot een object. Sierlijk, of handig. De lucht om mij heen droogt het werk. In het intens hete vuur ontstaat een blijvend stukje aarde dat we kunnen gebruiken. Met glazuur erop en nog eens gestookt tot boven de 1000 C ontstaat Magisch Mooi Keramiek. Voor al uw toverbrouwsels en rituelen! We verkopen ook terrariums, juwelen en eetbare magische edelstenen (Crystal Candy of Kohakuto). Uniek en bijzonder, speciaal voor jou.

Astrid Lagerburg

Voor mij is het werken met klei iets magisch. Je neemt een stukje van moeder aarde en met water, lucht en vuur creëer je keramiek in allerlei vormen en kleuren.

Ik laat me inspireren door de natuur , Wicca en organische vormen.

Voor de Magische Fantasy Braderie heb ik speciaal een wicca jaarfeesten vaas gemaakt.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer kunst, fantasy en gebruiksvoorwerpen te zien bij mijn kraam op het Dorpsplein B9 .

 Hoop jullie daar te ontmoeten, magische groeten Astrid Lagerburg 

 

Rohani Edelstenen en Mineralen 

Edelstenen, Mineralen, Orgonit, geur kaarsen 

 t’Al-EEN

Wands en praatstokken

Daniëlle van Wijk

Medium, kaartleggingen contact met overledenen healing bone trowing

Lunar Creations

Welkom bij The Moon Sisters! 

Twee spirituele dames die een schatkist aan spirituele schatten willen delen.

Van betoverende Full Moon en New Moon Spell Jars, Lunar Slaap Kussentjes en Lunar Aura Sprays tot Geluks- en Beschermingsattributen en meer.

Onze collectie omarmt de kracht van de maan, edelstenen, kruiden en etherische oliën. Elk stuk is handgemaakt en vervaardigd met een vleugje magie waardoor het uniek en betekenisvol is.

Tot snel!

Happy Creations Store 

Handgemaakte sieraden met Edelstenen en Spirituele Woonaccessoires creaties (fantasie/spiritueel). 

FLAM, Fantastic Looks and More

Sieraden,  fantasie gerelateerde artikelen,  handmade.

In The Cards

Tabletop games, Trading Cards, Logo’s en potret-tekenaar.

Else Wolters en Mushroom Friends

Mushroom Friends zijn handgemaakte paddenstoelwezentjes die verkrijgbaar zijn als collectables, sleutelhangers en oorbellen. Gebaseerd op echte paddenstoelen, deze schattige accessoires zullen een glimlach op je gezicht brengen.

Else Wolters is een illustrator die veel werkt met grafiekkunst. Ze maakt werken geïnspireerd op volksverhalen en mythen en drukt deze op papier, totebags en t-shirts. 

JC Made For Men

Handgemaakte leren armbanden en sleutelhangers.

Antine Schoorl

Fantasy posters, (maan) kalenders, sabbat kaarten, fantasy ansichtkaarten, orginele illustraties. 

The witch with the red cat

Edelstenen/sieraden, kaarsen, accessoires, fantasy airbrushwerk, fantasy woodart.

Pressie from Nature

edelsten en en accessoires

Ennovy creatief

3d draken, miniatuurtjes, eventueel kaarsen en epoxy

Anime magic shop

Anime & magic spullen

Candelas AncillaI

Zelfgemaakte kaarsen net als afgelopen jaar, collectie is erg uitgebreid.

Kriks bijna 4 nix

Tweedehands kleding en accesoieres