Deelnemers Braderie 30 september 2023

Voor Heksen, Magiërs & ander Gespuis

 

Klik op de foto voor meer informatie.

 

Made by Kracht 

Op de braderie sta ik met op het sjamanisme geïnspireerde art & healing work. Op veel verschillende manieren te gebruiken krachtvoorwerpen. Energiebronnentjes om neer te zetten of op te hangen. 

Elk krachtvoorwerp is gemaakt met de intentie om kracht en steun te bieden op het moment dat het nodig is. 

Ook geef ik kruidenreadings afgestemd op jouw energie. Ieder kruid heeft zijn eigen kracht en werking en ik leg uit waarom ik de kruiden gekozen en heb en wat dat voor jou betekend. 


Avalon      

Magische Fantasy 3D dromenvangers


Artemis Fantasy

Sew your fantasy into reality 

Naaiwinkel en Atelier
Wij maken graag jouw droom kostuum! Maar verkopen ook alles zodat je deze zelf kan maken.


Healingwand

Wij zijn Joann & Mischa van Healingwand! Wij zijn makers van Healing wands. En misschien vraag je je af: "Wat is een Healingwand?". De Tool die wij een healingwand noemen heeft ontzettend veel benamingen. De ene noemt het een krachtstok, een staf of lekker makkelijk toverstok! Dit product is voor ons gevoel op de achtergrond beland in de moderne hekserij en wij willen daar graag verandering in brengen! Het is natuurlijk Dé Tool voor de heks! Wij gebruiken voornamelijk edelstenen & mineralen in onze Healingwands en gebruiken ontzettend veel houtsoorten die elk een andere betekenis hebben! Deze worden gebruikt voor ceremonies, rituelen, reinigen, en zo veel meer! Wij zouden het enorm waarderen als je een kijkje neemt op onze website!Ook zijn wij op de meest Heksenmarkten en evenementen te vinden!

Naast de Healingwand verkopen wij ook andere artikelen, die kun je ook vinden op de website!


Blessed Be

Tijdens mijn jarenlange onderzoek naar Graancirkels ben ik op het pad gekomen van de Godin. Dit heeft me geïnspireerd om hier wat mee te gaan doen wat resulteerde in de webshop en het staan op beurzen.
Ik verkoop 'hekserige' dingen, spirituele artikelen en verder voornamelijk artikelen die te maken hebben met de godin in al haar vormen.

 


Corvus Sticks & Wands

Corvus Sticks & Wands maakt zoals de naam al doet vermoeden, wands en walking sticks/staffs. Gemaakt van gevonden boomtakken en/of boomwortels. Alles bij ons wordt met de hand gemaakt. Zonder draaibank. 

Ooit begonnen als walking sticks makers, zijn wij ook de wands erbij gaan doen. Wat uiteindelijk een schot in de roos was. Veel heksen, maar ook Potterheads, LARPers, cosplayers en fantasy lovers uit de hele wereld vinden de weg naar ons. 


Magical Element

 

Magical Element is de online winkel die meebeweegt met de seizoenen. Mijn webshop staat vol met dingen die ik zelf ontworpen en gemaakt heb. Alle producten hebben een paganistisch, heksen, Wicca en/of fantasy karakter. Originele hebbedingetjes, dingsigheidjes en cadeautjes voor jezelf of een feestje.


Ez - Wish it? Witch it!

Div. Magische Heksenspullen, Tweedehands boeken en (tarot)kaartensets, rekje kleding en omslagdoeken en divinatie (tarot en runenlezingen)


Sacred Signs

Zelfgemaakte sacred geometry: orakelkaarten, kaarten, persoonlijke krachttekens (mogelijk ter plekke gemaakt), schilderijen, pouches, altaarkleedjes en kleding.


Veenheks          

Klassiek (Siberisch) sjamanisme; sjamanistische consulten, orakels/readingen, sjamanistische healing, verkoop eigen productie amuletten, krachtvoorwerpen.


Magic dreams  

Magische miniaturen, head pieces, kristal kaarsen met een boodschap, fairy dress, edelstenen wrapped in koper/zilverdraad, grote edelstenen. Hand Made


The backyard panda     

Creaties, sieraden, haakwerk, opgezette insecten en rariteiten


Antaia 

Rituele olie, kaarsen, ketels, rookbundels (smudge) en overige heksen artikelen. Ook verkoop ik heksen cursussen 


MagicGreenWitchArt

Witchy posters, ansichtkaarten, sabbath+ maanaltaarkaarten, ansichtkaarten, orginele kunst, kalenders


Sigil-Crafts

Ik geef workshops sigil maken, en daarbij verkoop ik zelf gemaakte lederen runnen decks


Studio Fade

Handgemaakte kostuum en cosplay artikelen uit leer in fantasy, viking, reënectment stijl zoals armbeschermers, haarpinnen, buidels, maskers, drinkhoorns met leren houders en leer gebonden buidel flesjes. Handgemaakt functioneel en decoratief keramiek o.a bordjes, bekers, bakjes, paddenstoelen, runestenen, bladerbakjes, theeschaaltjes, wierookhouders in verschillende prachtige glazuren. Handgemaakte sieraden gemaakt van glas, keramiek en leer.


Wilde bloem en libelle

Creaties van natuurlijke materialen. Handgemaakte altaar attributen zoals godinnen beeldjes, smudge veren, ratels etc. Opgezette vlinders in pot, heksen attributen zoals ketels, vijzels, athames, etc.


Huis van de Wijze Vrouw

Yekaterina - @huisvandewijzevrouw - is een traditionele heks en wijze vrouw. Zij schrijft heksenboekjes en artikelen over hekserij en geeft een heksenopleiding. Ook maakt zij unieke altaarstukken en amuletten. 


Sowelu Healing

Ik verkoop twee eigen merk etherische geuren (olie, auraspray en roller), edelstenen kussens en diffusers.


Hallow Moon Art

Prachtige kunst van Nelleke Schoemaker


EveArt

Prachtige beany's en (bijpassende) oorbellen. Met veel liefde en creativiteit handgemaakt!

 


Heksterretje

Als Heksterretje, Esther dochter van oma toverheks (zoals mijn dochters haar noemden), maak ik creaties geïnspireerd door fantasie, magie en de natuur. 

Op zoek naar iets leuks en origineel?  Neem dan een kijkje op mijn facebookpagina. Voor mooie sieraden, raam-wandhangers, beschermheksjes en nog meer kun je bij Heksterretje terecht.


CozyArt

Ik maak sieraden en decoratie van resin, daarin verwerk ik kleuren en natuurlijke materialen zoals edelsteentjes, zand, bloemen, hout.

Hars is een taai, kleverig, plantaardig product dat voornamelijk gewonnen wordt uit naaldbomen. Er zijn ook verschillende kunststoffen die harsen worden genoemd. Voorbeelden van zulke kunstharsen zijn bakeliet, polyurethaanhars en epoxyhars. En is helemaal hard na een verwerkingstijd van 5 tot 7 dagen.


Trommeltassen en Zo

 

Ik maak trommeltassen voor elke gewenste maat, sjamanentrommels, djembes etc. Ook eigen ontwerp is mogelijk.


Rebeccamiek

Ik ben Rebecca en ik kom oorspronkelijk uit België maar woon inmiddels met mijn verloofde in Rhenen. 

Ik ben al jaren bezig met en geïnteresseerd in hekserij en noem mezelf vaak ludiek, knutselheks. 

Ik ben lang op zoek geweest naar het juiste medium, om mijn spiritualiteit in te uiten. Zo ben ik terecht gekomen bij keramiek. 

Klei is ontzettend aardend en bijna meditatief, vooral als ik achter de draaischijf zit ben ik alleen maar met mijn werk bezig. 

Ik hoop met Rebeccamiek, deze spiritualiteit te kunnen doorgeven aan anderen. Zodat ze hun spullen, die ik mocht maken, bewust kunnen gebruiken. 

Je kan mij vinden op facebook en Instagram onder de naam Rebeccamiek. En op mijn website. Klik daarvoor op de foto.


Demi Amuca Art

Eigen illustraties met verschillende onderwerpen via verschillende media als ingelijst origineel werk, ingelijste artprints, losse artprints, stickers en postkaarten bijvoorbeeld. Mijn werk draait veel om natuur en dieren zowel levend als dood afgebeeld als schedels vaak met bloemen en of edelstenen omringd.


NJoyZ

Diverse gemaakte beeldjes, wierrookplankjes, houders voor edelstenen, borduurwerkjes en nog meer zelf gemaakte en ge-upcycelde producten.


Leather leaves

Handgemaakte elfendorpen en producten van leer


Tessa Molenaar              

Ik verkoop door mij handgemaakte lederen en vegan tassen, dreadlocks, dromenvangers, kussens, sieraden met botjes, haaraccessoires, kaarsen, hoedenriemen, kaarten, sierkrukjes, accessoires, baretten (baretten zijn als enige niet zelf gemaakt)


Angelstones dottingart

Dottingart, en engel elf sieraden


MaryFeywood

Magische kunst uit het bos door Maartje van Dokkum.


Miss Fennepen

Ik verkoop zelfgemaakte muisjes van wolvilt met heksen hoed en pompoen, sieraden en andere bijpassende spulletjes in het thema van magie en fantasy. (Er is nog geen webshop of facebookpagina beschikbaar)


LaLuna Edelstenen        

Wij verkopen verschillende edelstenen en mineralen.

Al het moois uit moederaarde. Persoonlijk uitgezocht door ons voor jullie. Leuk om als cadeau te krijgen en om te geven. Fijn om bij je te dragen of als prachtig stuk decoratie in je huiskamer, kantoor of slaapkamer neer te zetten. Elke steen of mineraal met zijn eigen prachtige energieën.


Magic Within

Fantasy sculpturen, Sjamanistische sculpturen/krachtvoorwerpen, altaars


Mushrooms and Moths

 

Mushrooms and Moths maakt sinds 2022 Magische, Mystieke en Speelse sierraden en kunst van onder andere polymeerklei. Deze handgemaakte items zijn "one-of-a-kind" en voegen toe aan een magische look & leven. Ben je op zoek naar iets unieks, handgemaakts en bijzonder fantastisch? Of misschien wel dat ene cadeau wat de ontvanger nooit vergeet? Schroom niet om even te neuzen bij onze kraam of op onze webshop


Ann's dragons & Other Creations

 

Heyhoi Ik ben Anne-Marie Verschoor en ik creëer organites, resin art. Deze creëer ik nu zo'n 3 jaar en ik begonnen met de draken en hun energie. Maar niet alleen draken, ook engelen, spirit animals en andere mythische wezens zijn in mijn collectie gekomen. Laatste half jaar heeft vooral de Kitsune mijn aandacht getrokken maar draken blijven mij fascineren. In de resin verwerk ik edelstenen en metalen.
Kom gerust een kijkje nemen op de beurs of op de website en je weet het: waar je oog direct op valt en je hart een sprongetje maakt, is de orgonite die jou de juiste ondersteuning en/of ontwikkeling voor het moment geeft.


Liefs Anne-Marie Ann's dragons & Other Creations

 


In The Cards

Tabletop games, Trading Cards, Logo’s en potret-tekenaar.


OOAK dolls by Mariska

Fantasy dolls van polymeerklei. Alles handgemaakt en uit eigen fantasie.


Rosa

 

Brocante en exclusieve kleding in natuurlijke stoffen. Groot aanbod in accessoires oa. hoeden, tassen, sieraden. Kortom alles om een outfit compleet te maken.


Roosmarie Couture

Corset riemen en kettingen met geborduurde hangers die ik zelf ontwerp en maak.


Queen in Black

Queen in Black gooit het roer om en komt dit najaar met een T-shirtlijn, gebaseerd op Wicca en aanverwanten. De lijn is nog in ontwikkeling, de Queen is zelf ook heel benieuwd wat ze er van gaat maken. Maar dat het mooie, leuke shirts gaan worden is een ding dat zeker is!


Wildlings

 

‘Wildlings’ staat voor stoer, uitdagend, eigenzinnig maar ook voor zorgzaamheid en liefde voor de natuur.
Mijn naam is Sindy en één van mijn passies is het maken van sieraden, talismannen en hartverwarmende geschenkjes, de zgn. Sweetlings. Ik werk graag met natuurlijke materialen zoals veren, leer, hout en steen, welke ik combineer met glas en metaal.
Voel je welkom op mijn facebookpagina waar ik mijn creaties deel. Bij interesse kun je mij een bericht sturen via de Messenger- of Whatsappbutton op mijn pagina. Voor een overzicht van de artikelen is er momenteel een catalogus via e-mail te ontvangen. Een eigen webshop staat nog op mijn verlanglijstje. Indien gewenst maak ik ook artikelen op bestelling.


Averley’s dream             

Verkoop van Edelstenen


Tirade Creations             

Dreads DreadWraps en Hairwraps feathers invlechten/inzetten


Hornz & Tiaraz 

Fantasy hoofdtooien en accessoires


Magic Dreads 

Het maken en zetten van dreads en vlechten. Daarbij maak ik haarsieraden die eveneens krachtvoorwerpen zijn.


Paarse kraal 

Ik maak sieraden van edelstenen in kunsthars 


Margreet van Hecke Energetische Massages    

Stoelmassage


Individueel IN Balans   

Access Bars en massage kaarten


Meintje Runen & Oghams          

Ik geef concults  doormiddel van leggingen met de Runen of Boom Oghams.

En heb een paar Runen en Ogham sets voor de verkoop.


Remembrace   

Ik geef chakra healings, numerologische consulten en dierenreading/healing m.b.v. digitale foto.


Heidy Wavemaker

 

Door dit onstuimige weer voel ik de onrust in mijn lijf. De wind brengt verandering... ik wil ervan vroeg op staan en met open armen door het wuivende gras gaan rennen. Op de dijk gaan staan bij het IJsselmeer of in de duinen en de wind voelen op mijn lijf. Mijn hoofd leegmaken en met wapperende haren en rode wangen van de frisheid rennen, rennen, vliegen.

Heb jij dat ook of heb je dan juist de neiging om een vuurtje te maken, een bolletje te maken van jezelf en met een dekentje van lekker wol een boekje te lezen, een kopje warme thee..

Zie je wat de elementen met jou kunnen doen??? De wind kan je gedachten lekker opschonen, je hoofd leegmaken. Maar misschien heb jij wel een heel ander gevoel bij dit soort weer.

En wat zou er gebeuren als je heel bewust met deze elementen om zou gaan? Zou je dan de kracht ervan kunnen voelen en omarmen? Gebruiken als je wat warmte nodig hebt? 

Welkom in mijn kraam vol magische beelden. Ik maak Zee zusters. Deze krachtige vrouwen zijn gemaakt met pure zee kracht. Unieke altaar beeldjes die een krachtige boodschap hebben voor wie met een van haar een lijntje heeft. Natuurlijk neem ik ook mijn Freya altaarbeeldjes mee. 

Wil je liever een ervaring? Je kunt bij mij ook een reading krijgen met de Freya kaarten, runen of het kruiden orakel. 

Als je iets wil weten over werken met de elementen, de godin Freya of het volgen van magische workshops, kom dan gerust langs. Ik start binnenkort weer met een nieuwe workshop vol magie, elementen en het vinden van je eigen godinnen power.


Adinda Bentz van den Berg

Tarot en Astrologie


Art by Tamaar

 

Mijn inspiratie haal ik uit sprookjes, folklore, mythen en legendes. Ik lees graag en kijk graag naar fantasyseries. Ook in mijn kunstwerken zijn de natuur en dieren een inspiratiebron. Ik schrijf ook graag mijn verbeelding op en creëer verhalen die bij mijn illustraties horen.


Charly's Organites

 

Mijn naam is Charlotte en ik ben de eigenaar van Charly's Stone Carvings and more.

Ik werk met de energie van de edelsteen carvings om te kijken hoe deze jou kunnen helpen. Dit doe ik in combinatie met mijn medium gave en als Karuna Reiki master. Verder maak ik ook orgonite. Deze maak ik altijd met de liefdevolle energie om tot rust te komen. 

Kom gerust langs voor een gezellig gesprek, om van alles te voelen wat er op mijn tafel staat en wie weet mag er een item met jou mee naar huis. 

Namasté 


Chiquita

 

Waterlezen


Uitgeverij Zilverspoor

Ook de boeken van uitgeverij Zilverspoor zijn te verkrijgen op de Magische braderie. Cocky van Dijk neemt haar Drakenzieler-trilogie en Drakenijs-tweeluik mee, en natuurlijk haar nieuwe serie: Het doodschap, De schaduwkrijger. Anaïd Haen en Django Mathijsen hebben hun Decadentie-trilogie bij zich, hun verhalenbundels en natuurlijk de kinderboeken Avonturium en Spannorama.

Cocky maakt ook prachtige sieraden met zilverdraad en halfedelstenen. Zeker het bekijken waard.

 

 


Gewoon bij Angela

Bij Angela kun je terecht voor intuïtief tekenen, kaart leggen en via de toverstaf/pendel kan je je gezondheid laten checken


The Dutchman Leather

 

Magisch mooi leerbewerkingsproducten.


A lot of Rosie

A lot of a Rosie maakt al haar ontwerpen en producten zelf, een uniek product geïnspireerd op de natuur om ons heen gecombineerd met glas in lood.

We gebruiken hiervoor het meest de Tiffany techniek omdat hier gedetailleerder mee gewerkt kant worden. 

Tiffany staat bij vele bekend als een vrij ouderwets ontwerp maar word door Rosie in een heel nieuw jasje 


De witte Swaen

 

Free Religion en Fantasy Shop. Wij verkopen mooie spullen voor thuis en voor je craft.


Asucrea Little turtle

Sjamanistische krachtvoorwerpen.


Wilde bloem en Libelle

Patricia - @wildebloemenlibelle - is een eigenwijze heks uit Nijmegen. Ze organiseert regelmatig heksencirkels en maakt op intuïtie altaarstukken, godinnenbeeldjes en andere fraaie creaties van natuurlijke materialen.

Huis van de wijze vrouw

Yekaterina - @huisvandewijzevrouw - is een traditionele heks en wijze vrouw. Zij schrijft heksenboekjes en artikelen over hekserij en geeft een heksenopleiding. Ook maakt zij unieke altaarstukken en amuletten.


Silvie en Kitty

Ik zal me even voorstellen ik ben Silvie Semmeling, samen op de foto met mijn lieve moedertje Kitty Semmeling. Ik zal aanstaande zaterdag haar werkjes gaan verkopen op de Magische Fantasy Braderie.

Het leven is als voor zo velen niet altijd even makkelijk en daarom gaat mijn moeder doordeweeks naar een dagbesteding waar zij met lotgenoten kan praten en tegelijkertijd heeft ze daardoor structuur in haar leven. Ze maakt daar houtbrandwerkjes en ik ben ongelofelijk trots op haar enorm mooie kunstwerkjes die ze met opperste concentratie en precisie maakt. Er is voor iedereen wel wat moois en elke stuk is weer uniek. Ze werkt niet graag in opdracht, het moet een leuke bezigheid en therapie voor haar blijven. Tijdens de braderie neem ik juweeltjes mee uit velen!


Alex Kuipers Comics

Illustrator en Striptekenaar. Ik teken graag dieren en andere duistere dingen in mijn grafische graphic novel stijl. Ik heb een liefde voor klassieke monsters en maak super vette odes aan de classics. Deze vindt je terug op allerlei merchandise.


Priesteres van het Oracle

Het orakel en mediumschap worden wel eens verward met elkaar. Waarbij je als medium informatie ontvangt voor de ander, verbind ik als orakel alle aanwezige informatie.

Tijdens het orakelen vraag ik je dan ook om alles te delen wat er in je op komt. Door middel van de objecten en mijn helicopterview kan ik alles met elkaar verbinden. Ik voel feilloos aan hoe elk stukje informatie van toepassing is op jouw vraag doordat ik mij open stel als een zuiver en objectief kanaal.

Wanneer we in gesprek open en eerlijk met elkaar delen komt er veel informatie vrij waar jij wat mee kunt als we afscheid nemen.


 Solfylte Hjorte

Solfylte Hjorte is een combinatie van Noors met een Hollandse vervoeging. Solfylte Hjorte betekent "zonnig hert" en is een bode aan Sól, 

de Noordse zonnegodin en het edelhert, mijn krachtdier.

Mijn favoriete tarotkaarten zijn dan ook niet voor niets,  

de 8 van munten en De Zon.

De 8 van munten staat voor mij in het teken van vakmanschap en co creatie 

op een gerichte manier benutten en inzetten. Voeg daarbij de warme

eigenschappen van de Zon toe en je hebt de tarot beschrijving van Solfylte Hjorte. 

Mijn doel is om jou met warmte te ontvangen en je verder te laten stralen. 


SteekjelosCrafts

Magische haakwerk


Kaarsen Magie

Magische kaarsen, handgemaakt door de dochter van Marjon van Aalst


Kiki's Creative Cabinet

Art, stickers, buttons, Taxidermy, skulls and bones (human and animals), Oddities, antiques. Nature products, Gemstones, shells, soap, candles, Jewelry, Photo's, prints, Sfx makeup, prosthetics, Costume props, Fashion items

Maak jouw eigen website met JouwWeb