Wat is er nog meer te doen?

 

Verhalenverteller

 

Ik ben Jeroen van der Ham, 53 jaar. Ik ben ongeveer vijf jaar geleden begonnen met verhalen vertellen, dit was bij een open podium in Haarlem.  
Zelf ben ik geïnteresseerd in sagen en legende en moderne sprookjes uit allerlei landen. Deze vertel ik dan ook graag. De afgelopen jaren treed ik regelmatig op bij Sociëteit Koiniona in Haarlem.  Daar vertel ik verhalen met een eigen thema zoals 'Winterverhalen' , 'Koningsverhalen' , 'Oosterse verhalen' en 'Verhalen van de zee'.
Sinds een paar jaar schrijf ik korte verhalen van alles wat me inspireert, dit kan een hedendaagse gebeurtenis zijn of een fantasy verhaal. Dus laat je verrassen door mijn veelzijdige verhalen.  
Ik heb op verschillende festivals gestaan, onder andere 'Gluren bij de buren', 'Piratendag' op de Bataviawerf in Lelystad en 'Schalkwijk aan zee' in Haarlem.  Dit is voor mij de eerste keer bij 'Magische Fantasy Braderie'.

 

Foodtruck Fantosties

 

De tosti's worden gemaakt van heerlijk brood van de lokale bakker. De kaas komt van de kaasboer en is zeer smaakvol. Groentes van de groenteboer op de markt.

De soepen van FANTOSTIES zijn allemaal goed gevuld! Het zit bomvol vitamines en gezonde groenten. De soep is lekker op smaak gebracht op een creatieve manier met heerlijke kruiden.

 


Bubbly Fairy's

Zou je het leuk vinden ons te ontmoeten, dat kan. We zijn met onze sprankelende persoonlijkheid ook aanwezig.
Je kunt met ons op de foto met gebruik van eigen camera of mobiele telefoon.
Wie weet ontvang jij ook wel een magisch presentje wat we tevoorschijn toveren uit onze bubbels.

Hopelijk zien we jou daar liefs, Fey en Nonny.


Hoffotograaf Robert Kroon

Onze eigen hoffotograaf loopt rond en maakt de prachtigste foto's. Je kunt hem altijd aanspreken als jij ook op de foto wilt!

Robert stelt zich voor:
Al jong aangestoken door mijn opa in het fotograveren.
In 2007 in de wereld van digitale fotografie gestapt.
Rond 2010 met Fantasy in aanraking gekomen.
Ik werd steeds meer in die wereld getrokken.
Rond 2016 ben ik betrokken geraakt als huisfotograaf bij de Broodfabriek in Rijswijk.
Vorig jaar (2023) via via gevraagd om op de Magische braderie te mogen komen te fotograferen.

Muziek van Wondere Wouter

Tijdens de braderie zal Wondere Wouter ons verblijden met zijn aanstekelijke muzikale kwaliteiten. Het repertoire van deze Bard/Troubadour bestaat hoofdzakelijk uit eigen werk; melodieuze, poëtische en fantasierijke nummers, met een vrolijke, filosofische, sprookjesachtige of realistische insteek. Elk lied is een verhaal, een wereld op zichzelf.

Schminken

Laat je verrassen door onze schminksters. Voor groot en klein.

Haarwraps en dreads

Er zijn verschillende standhouders die haarwraps en dreads invlechten. Dus heb je dit altijd al gewild, dan is dit je kans. 

Portret Tekenaar

Tijdens de braderie is het mogelijk een prachtige tekening van jezelf te laten maken. 

Omroeper

Luister en huiver wat de stadsomroeper te vertellen heeft! Blijf op de hoogte en heb je vragen dan kun je ook bij hem terecht!

Hofheksen

Er lopen tijdens de braderie hofheksen rond. Je kunt met al je vragen bij hun terecht.

Stadhoudsters

Karin en Deanne zijn heel druk met het organiseren van deze braderie en hebben hun eigen verkoopstand. Ze vinden het heel leuk als je even gedag komt zeggen. 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb