Wat is er nog meer te doen?

 

Workshop

Tijdens de braderie kunnen er Sigils gemaakt worden in de werkplaats! 

Schminken

Laat je verrassen door onze schminksters. Voor groot en klein.

Haarwraps en dreads

Er zijn verschillende standhouders die haarwraps en dreads invlechten. Dus heb je dit altijd al gewild, dan is dit je kans. 

Portret Tekenaar

Tijdens de braderie is het mogelijk een prachtige tekening van jezelf te laten maken. 

Verhalenverteller

Sluit je aan bij de verhalenverteller! Hij zal gedurende de dag korte verhaaltjes vertellen geschikt voor alle magische wezens. Groot en Klein

Omroeper

Luister en huiver wat de stadsomroeper te vertellen heeft! Blijf op de hoogte en heb je vragen dan kun je ook bij hem terecht!

Fotograaf

Wij vinden het heel leuk als er tijdens de Braderie foto’s gemaakt worden door hobbyfotografen. Omdat het terrein niet zo groot is, hebben wij een fotospot aangewezen waar de fotografen en onze prachtige bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Hierdoor blijft het op de braderie mooi doorstromen en is er alle tijd om mooie foto’s te maken.  Deze fotospot is buiten. Binnen zal daar helaas geen ruimte voor zijn. Uiteraard mogen de fotografen ook rondlopen om overzichtsfoto’s te maken.

De foto’s zijn niet voor commercieel gebruik en worden in goed overleg tussen fotograaf en model gemaakt. Wij verwachten dat er met respect met elkaar wordt omgegaan.

De fotograaf mag afspraken maken over de manier waarop de foto’s bij de modellen terecht komt.

De foto’s mogen alleen op de facebookpagina en de website van de Braderie, de pagina van de fotograaf en de gefotografeerde gedeeld worden.

Hofheksen

Er lopen tijdens de braderie hofheksen rond. Je kunt met al je vragen bij hun terecht.

Stadhoudsters

Karin en Deanne zijn heel druk met het organiseren van deze braderie en hebben hun eigen verkoopstand. Ze vinden het heel leuk als je even gedag komt zeggen. 

 

 

Foodtruck Fantosties

 

De tosti's worden gemaakt van heerlijk brood van de lokale bakker. De kaas komt van de kaasboer en is zeer smaakvol. Groentes van de groenteboer op de markt.

De soepen van FANTOSTIES zijn allemaal goed gevuld! Het zit bomvol vitamines en gezonde groenten. De soep is lekker op smaak gebracht op een creatieve manier met heerlijke kruiden.

 


Bubbly Fairy's

Zou je het leuk vinden ons te ontmoeten, dat kan. We zijn met onze sprankelende persoonlijkheid ook aanwezig.
Je kunt met ons op de foto met gebruik van eigen camera of mobiele telefoon.
Wie weet ontvang jij ook wel een magisch presentje wat we tevoorschijn toveren uit onze bubbels.

Hopelijk zien we jou daar liefs, Fey en Nonny.


Muziek

Tijdens de braderie is Cato Fluitsma aanwezig met haar vrolijke, inhoudelijke liedjes. Trek een magisch kaartje en ze zal dat liedje voor je zingen!