Heksen, Magiërs & ander Gespuis

 

Made by Kracht

Op de braderie sta ik met op het sjamanisme geinspireerde art & healing work. Op veel verschillende manieren te gebruiken krachtvoorwerpen. Energiebronnentjes om neer te zetten of op te hangen. 

Elk krachtvoorwerp is gemaakt met de intentie om kracht en steun te bieden op het moment dat het nodig is. 

Ook geef ik kruidenreadings afgestemd op jouw energie. Ieder kruid heeft zijn eigen kracht en werking en ik leg uit waarom ik de kruiden gekozen en heb en wat dat voor jou betekend. 


Healingwand

Wij zijn Joann & Mischa van Healingwand! Wij zijn makers van Healing wands. En misschien vraag je je af: "Wat is een Healingwand?". De Tool die wij een healingwand noemen heeft ontzettend veel benamingen. De ene noemt het een krachtstok, een staf of lekker makkelijk toverstok! Dit product is voor ons gevoel op de achtergrond beland in de moderne hekserij en wij willen daar graag verandering in brengen! Het is natuurlijk Dé Tool voor de heks! Wij gebruiken voornamelijk edelstenen & mineralen in onze Healingwands en gebruiken ontzettend veel houtsoorten die elk een andere betekenis hebben! Deze worden gebruikt voor ceremonies, rituelen, reinigen, en zo veel meer! Wij zouden het enorm waarderen als je een kijkje neemt op onze website!Ook zijn wij op de meest Heksenmarkten en evenementen te vinden!

Naast de Healingwand verkopen wij ook andere artikelen, die kun je ook vinden op de website!


Blessed Be

Tijdens mijn jarenlange onderzoek naar Graancirkels ben ik op het pad gekomen van de Godin. Dit heeft me geïnspireerd om hier wat mee te gaan doen wat resulteerde in de webshop en het staan op beurzen.
Ik verkoop 'hekserige' dingen, spirituele artikelen en verder voornamelijk artikelen die te maken hebben met de godin in al haar vormen.

 


Corvus Sticks & Wands

Corvus Sticks & Wands maakt zoals de naam al doet vermoeden, wands en walking sticks/staffs. Gemaakt van gevonden boomtakken en/of boomwortels. Alles bij ons wordt met de hand gemaakt. Zonder draaibank. 

Ooit begonnen als walking sticks makers, zijn wij ook de wands erbij gaan doen. Wat uiteindelijk een schot in de roos was. Veel heksen, maar ook Potterheads, LARPers, cosplayers en fantasy lovers uit de hele wereld vinden de weg naar ons. 


SB Designs Creatons

Ik ben Susanne, illustrator en ontwerper en werkend onder de naam SB Designs Creatons. Ik creëer producten die je verbinden met Fantasy. Natuur en Magie. Allemaal van eigen ontwerp en/of met eigen illustratie. Mijn collectie bestaat uit artprints, kaarten, spirituele producten (pendelkleden, affirmatiekaarten etc.) geilustreerde tassen, portemonnees, journals, sieraden en meer.


Magical Element

 

Magical Element is de online winkel die meebeweegt met de seizoenen. Mijn webshop staat vol met dingen die ik zelf ontworpen en gemaakt heb. Alle producten hebben een paganistisch, heksen, Wicca en/of fantasy karakter. Originele hebbedingetjes, dingsigheidjes en cadeautjes voor jezelf of een feestje.Ez - Wish it? Witch it!

Div. Magische Heksenspullen, Tweedehands boeken en (tarot)kaartensets, rekje kleding en omslagdoeken en divinatie (tarot en runenlezingen)


Sacred Signs

Zelfgemaakte sacred geometry: orakelkaarten, kaarten, persoonlijke krachttekens (mogelijk ter plekke gemaakt), schilderijen, pouches, altaarkleedjes en kleding.


Pagancrafts

Verkoop van heksen benodigd heden smudge veren, kistjes, bol houder, verassing sets, sieraden, stokken, halfedelstenen, veel al handgemaakt, ook wat 2de hans heksige dingentjes boeken en kleding !


Veenheks          

Klassiek (Siberisch) sjamanisme; sjamanistische consulten, orakels/readingen, sjamanistische healing, verkoop eigen productie amuletten, krachtvoorwerpen.


Little Occult Ghost         

Ik kom met mijn collectie handgemaakte sieraden waarin edelstenen zijn verwerkt, losse edelstenen, handgemaakte intentieflesjes, spellcandles, handgemaakte pendels en handgemaakte heksenhoed ringhouders. Eigenlijk dus edelstenen, sieraden en altaar&spellwork benodigdheden, veelal handgemaakt.


Magic dreams  

Magische miniaturen, fantasy zeep, kristal kaarsen met een boodschap, fairy dress, edelstenen wrapped in koper/zilverdraad, grote edelstenen. Hand Made


The backyard panda     

Creaties, sieraden, haakwerk, opgezette insecten en rariteiten


Heksig 

Heksen spullen en prachtige sieraden.


Antaia 

Rituele olie, kaarsen, ketels, rookbundels (smudge) en overige heksen artikelen. Ook verkoop ik heksen cursussen 


MagicGreenWitchArt

Witchy posters, ansichtkaarten, sabbath+ maanaltaarkaarten, ansichtkaarten, orginele kunst, kalenders


Sigil-Crafts

Ik geef workshops sigil maken, en daarbij verkoop ik zelf gemaakte lederen runnen decks


Elve Geluk

Ruim assortiment! Leuke Hebbedingetjes op het gebied van Heks & Heiden, Fantasy, Spiritualiteit, Kleding en nog veel meer.

Maak jouw eigen website met JouwWeb